VVS i Odense

Et solidt stykke VVS arbejde

Mit navn er Michael Falch og jeg har været i VVS branchen i 13 år. Jeg driver firmaet Falch VVS Teknik, og har igennem årene påtaget mig alskens VVS opgaver – såvel for private som for erhverv.  Det har drejet sig om alt fra totalentrepriser til mindre opgaver indenfor blikkenslager-arbejde, ventilation og VVS arbejde.

I Odense har jeg i rigtig mange år haft min daglige gang. Jeg har boet i byen i en række år , og jeg kender byen rigtig godt. Mit netværk i Odense er efterhånden ret omfattende, eftersom jeg har arbejdet på en række forskellige projekter – store såvel som små – rundt om i byen.

Projekter som jeg har arbejdet på i Odense

vvs odense badeværelse

Badeværelse i Odense

vvs odense blikarbejde

Blikarbejde i Odense

vvs odense veksler og varmtvandsbeholder

Veksler og varmtvandsbeholder i Odense

Totalrenovering af badeværelse

Lokation: Odense

Vi har totalrenoveret et badeværelse i en større ejendom i Odense. Jobbet var en del af en entreprise, hvor vi stod for at koordinere murer, tømrer og maler. I samarbejde med kunden, kom vi frem til, at kunden valgte, at de ville have en Grohe rainshower bruser, et toilet fra Laufen samt en håndklædetørre fra Altech samt baderumsmøbel fra Ifö.

Gulvvarme i svømmende gulv

Lokation: Odense

Vi har lagt gulvvarme hos en kunde på 1. sal i deres stue. Kunden stod og skulle have renoveret køkken, badeværelse samt stue, hvor vi har stået for al VVS-arbejde, samt koordineret murer, elektriker samt tømrer. Gulvvarmesystemet er lagt i en 16 mm. alupexslange monteret på en gulvvarmeshut.

Nedstøbt gulvvarme på eksisterende betondæk

Lokation: Odense

Hos en kunde i Odense, havde de en drøm om at få lagt gulvvarme på deres 1. sal på et eksisterende betondæk. Her valgte vi nogle kombi-gulvvarmeplader, hvor der er 10 mm. Isolering på bagsiden, for at mindske energitab.

Udskiftning af varmtvandsbeholder, 2 lejemål

Lokation: Odense

Udskiftning af ældre varmtvandsbeholder til ny Termix brusevandsveksler i en mindre udlejningsejendom i Odense centrum. Den store varmtvandsbeholder er nu erstattet med en lille veksler, som kan levere varmt vand til ejendommens to lejemål.

Udskiftning af varmtvandsbeholder, 4 lejemål

Lokation: Odense

Vi har udskiftet en større varmtvandsbeholder til en veksler, som kan levere vand til fire lejligheder i en udlejningsejendom i centrum af Odense.

Vores opgaver spænder bredt

Herunder er en opremsning af bare nogle af de kompetencer som vi har indenfor VVS feltet, og som vi har opbygget i løbet af årene

  • Varmtvandsbeholdere og -vekslere.
  • Badeværelser
  • Pillefyr og varmepumpe
  • Gaskedler
  • Ventilation
  • Ejendomsservice
  • Blikkenslageropgaver
  • Total Entrepriser
  • Små blandede service opgaver
  • … og alt andet der har med vand, varme og afløb at gøre

Det er et meget alsidigt firma! Vi servicerer kunder fra hr. og fru husejer og op til større koncerner og entreprenører.

Total entrepriser

Det er ingen nem sag at give sig i kast med en renovering af et hus eller en række badeværelser på en gang. Men det er jeg ikke uvant med, så hvorfor ikke lade Falch VVS Teknik tilbyde den samlede pakke. Jeg kender en række dygtige og trofaste håndværkere, som jeg trækker på til alle total entrepriser – uanset om de er store eller små.

Et ordentligt stykke VVS arbejde med lang levetid

Jeg går altid efter at lave noget i en kvalitet som vil kunne holde mange år ud i fremtiden. Vi følger de nyeste standarder og normer, og sørger naturligvis for at alt lever op til kravene fra myndighederne.

Tag kontakt på tlf.  60 37 55 21 nu

Ring til mig, autoriseret VVS installatør Michael Falch, med det samme og lad os få en snak om hvad vi kan tilbyde at lave for dig. Spørgsmålet er bare hvornår vi skal i gang.

Falch VVS Teknik tilbyder VVS , Blikkenslager , Ventilation , Total entreprise, og hjælp til Rørskade.