VVS i Skibhuskvarteret

Et gennemført VVS arbejde

Jeg hedder Michael Falch og har i 13 år været i VVS branchen. Mit firma er Falch VVS Teknik, og har været inde over mange VVS opgaver – både for private kunder som for erhvervskunder.  Vi har løst alt fra totalentrepriser til mindre opgaver omkring blikkenslager-arbejde, ventilation og VVS.

Firmaet drives fra Østerbro 6 i Odense. Odense har været der hvor jeg har drevet virksomheden fra og jeg kender området godt. Jeg har boet i Odense i en række år , og mit netværk i Odense er ved at være ret stort.

Projekter som jeg har arbejdet på i Skibhuskvarteret og Odense

vvs odense badeværelse

Badeværelse i Odense

vvs odense blikarbejde

Blikarbejde i Odense

vvs odense veksler og varmtvandsbeholder

Veksler og varmtvandsbeholder i Odense

Vores opgaver spænder bredt

Herunder er en opremsning af bare nogle af de kompetencer som vi har indenfor VVS feltet, og som vi har opbygget i løbet af årene

  • Varmtvandsbeholdere og -vekslere.
  • Badeværelser
  • Pillefyr og varmepumpe
  • Gaskedler
  • Ventilation
  • Ejendomsservice
  • Blikkenslageropgaver
  • Total Entrepriser
  • Små blandede service opgaver
  • … og alt andet der har med vand, varme og afløb at gøre

Det er et meget alsidigt firma! Vi servicerer kunder fra hr. og fru husejer og op til større koncerner og entreprenører.

Total entrepriser

Det er ingen nem sag at give sig i kast med en renovering af et hus eller en række badeværelser på en gang. Men det er jeg ikke uvant med, så hvorfor ikke lade Falch VVS Teknik tilbyde den samlede pakke. Jeg kender en række dygtige og trofaste håndværkere, som jeg trækker på til alle total entrepriser – uanset om de er store eller små.

Et ordentligt stykke VVS arbejde med lang levetid

Jeg går altid efter at lave noget i en kvalitet som vil kunne holde mange år ud i fremtiden. Vi følger de nyeste standarder og normer, og sørger naturligvis for at alt lever op til kravene fra myndighederne.

Tag kontakt på tlf.  60 37 55 21 nu

Ring til mig, autoriseret VVS installatør Michael Falch, med det samme og lad os få en snak om hvad vi kan tilbyde at lave for dig. Spørgsmålet er bare hvornår vi skal i gang.

Falch VVS Teknik tilbyder VVS , Blikkenslager , Ventilation , Total entreprise, og hjælp til Rørskade.