BLIKKENSLAGER

VI KAN LAVE INDDÆKNINGER OG KVISTE

Renovering af kvist eller helt nyt tag?

Hos Falch VVS Teknik kommer vi gerne med en samlet pris på hele taget. Vi samarbejder med yderst kompetente håndværkere, både murere og tømrer.

En kvist der får monteret nyt zink er ikke bare det som giver taget stolthed, det er også det som holder det tæt. Zink er et natur produkt og med tiden bliver det tynd slidt og skal derfor udskiftes. Vi bruger kvalitets produkter, og rådgivning fra VM Zink, dette gør os yderst kompetente til at lave lige nøjagtigt dit projekt!

Renovering af tag

Lokation: Middelfart

Vi har stået for al blikarbejde på villa i Middelfartområdet. Jobbet var en del af en større entreprise. Arbejdet bestod i at skifte skotrender, beklæde kvisten i zink, skifte rendejern og montere nye tagrender samt nedløbsrør.

Michael Falch - VVS Svendborg og Odense
Michael Falch - VVS Svendborg og Odense
Michael Falch - VVS Svendborg og Odense
Michael Falch - VVS Svendborg og Odense

Renovering af 2 kviste

Lokation: Helsingør

Vi har beklædt to kviste i zink på en større ejendom i Helsingør. Arbejdet var en del af en større renovering.

Renovering af 4 kviste

Lokation: Vanløse

Vi har beklædt 4 kviste i zink på en større villa i Vanløse. Jobbet var en del af en større VVS-entreprise.

VI LAVER OGSÅ NYE TAGRENDER

Har du gamle tagrender med forkert fald, eller har du bare nogle kedelige plastik eller stål tagrender og vil du have skiftet over til et par rigtig lækre zink tagrender fra vm zink?

En tagrende er ikke bare en tagrende, mange ser dem som noget der bare skal være der, men hos Falch VVS Teknik går vi også op i deltaljerne. Derfor bliver tagrenderne pudset af inden aflevering så de står helt skinnende når opgaven afleveres.

Nedløbsrørene bliver ikke lavet med færdig købte bøjninger, men på gammeldagsvis med håndskåret knæk, som bliver fortinnet og banket rundt som man gjorde i “gamle dage”.

Se det er håndværk!

Det er selvfølgelig muligt at få bøjninger på hvis det ønskes men som udgangspunkt så vil jeg helst aflevere et færdigt projekt som jeg kan være stolt af når jeg kører forbi.

Skift af blandesløjfer hos Rynkeby

Lokation: Ringe

Vi har været nede på Rynkebys fabrikker i Ringe, og i forbindelse med at Belvent skiftede deres ventilationsanlæg, skiftede vi blandesløjferne til deres varmeflader. Nu kan Rynkeby styre deres indblæsningstemperatur efter hvor varmt/køligt, de ønsker deres lokaler.

Nye tagrender

Lokation: Svendborg

Kunden havde tagrender af ældre dato, og vi har udskiftet disse. Kunden valgte ved udskiftningen at skifte til nogle større tagrender, for at de bedre kunne håndtere de stigende vandmasser.

Skorstensinddækning samt nye tagrender

Lokation: Svendborg

Kunden havde en ældre, utæt skorstensinddækning, som vi udskiftede. Kunden var så tilfreds med resultatet, at vi efterfølgende har været ude og skifte tagrenderne på den ene side af huset til nummeret større, så huset bedre var rustet ved massive vandmængder.

Michael Falch - VVS Svendborg og Odense
Michael Falch - VVS Svendborg og Odense
Michael Falch - VVS Svendborg og Odense
Michael Falch - VVS Svendborg og Odense

Tlf: 60 37 55 21