VARMEPUMPER

Årets varmepumpeinstallatør 2020 & 2022

ÅRETS VARMEPUMPE INSTALLATØR 2020 & 2022

Varmepumpe på Fyn? Ekspert i varmepumper i Svendborg, Odense, Bogense, Ringe, Langeland samt resten af Fyn

Hos Falch VVS Teknik i Odense hjælper vi dig gerne med at spare på varmeregningen. Vi står klar til at hjælpe dig godt i gang med en effektiv energioptimering. Skal det gamle gas- eller oliefyr udskiftes med en ny luft-til-vand varmepumpe?

Når du investerer i en varmepumpe, viser du både omsorg for miljøet og din egen økonomi. Har du ikke en særlig stor grund, er luft-til-vand varmepumpen, det helt oplagte valg. Pumpen trækker energi ud af luften, og omdanner det til varmt vand. Det varme vand benyttes både i opvarmningen og til brugsvand.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Professionel montering af din luft-til-vand varmepumpe

Luft-til-vand varmepumpen kan du få til en god pris inkl. montering. Vi forhandler hovedsageligt Vaillant varmepumper, men kan også hjælpe med at montere andre mærker.

I processen vejleder og rådgiver vi dig i dit valg. Vi tager selvfølgelig højde for boligens størrelse, så du får en korrekt dimensionering.

Søger du en varmepumpe i Svendborg, Odense, Bogense, Ringe eller et andet sted på Fyn eller på Langeland?

Når vi hjælper vores kunder med at få installeret en varmepumpe, får vi ofte dette spørgsmål: ”Hvad koster en varmepumpe?”. Det kommer an på flere faktorer, som bl.a. hvor stort huset er, hvor stort forbruget af varmt vand er mm.

Vi kan derfor ikke give en præcis pris, men vi kommer gerne med et gratis og uforpligtende tilbud. Vi skal blot vide lidt mere om jeres forbrug og behov først.

Vores primære leverandør inden for varmepumper – Vaillant – har en førende model med køl imellem ude- og inde delen. De starter pumperne op samt laver serviceeftersyn. Dette giver dig som kunde en ekstra garanti for, at tingene er i orden, og at fabrikantens anvisninger altid bliver overholdt.

Vi kan naturligvis også montere varmepumper fra Metro, Vølund og Danfoss, hvis dette ønskes.

Storformat varmepumper i Svendborg, Odense, Bogense, Ringe og hele Fyn

Vi kan levere og montere varmepumper i storformat på hele Fyn. Dette gælder varmepumper fra 40 til 200 kW. Hvis du har en stor hal, herregård, landsted, lehnsgård eller lignende, vil det typisk være en storformat varmepumpe, som er nødvendig, i forbindelse med udskiftninger eller konvertering fra brændefyr, pillefyr eller gas.

Er du interesseret i at få jordvarme? Det hjælper vi også med

Det kan være, at luft-til-vand varmepumpen ikke passer til dit behov eller til dit hus. Så er jordvarme også en både energibesparende og miljøvenlig løsning.

Den kræver lidt mere plads, da der skal nedgraves jordvarmeslanger. Etableringen af dette kan godt løbe op, men er oftest hurtigt tjent ind igen. Vi hjælper og rådgiver dig gerne, i forhold til om det er en rentabel løsning for netop dig.

Er du interesseret i at høre mere om jordvarme? Så sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål og til at vejlede dig i dit valg.

Erfaren varme­pumpeinstallatør til alt fra opsætning til service

Vi er rutineret i at hjælpe vores kunder med diverse opgaver inden for varmepumper. Vi kan bl.a. udføre:

  • Vejledning og rådgivning inden for dimensionering og valg af varmepumper. (jord/vand- luft/vand)
  • Opsætning af varmepumpe
  • Installation af varmepumpe (samt opstart i forbindelse med køl)
  • Serviceeftersyn varmepumpe
  • Reparation af varmepumpe

Er du i gang med det store renoveringsprojekt? Eller blot mindre tiltag, der skal kunne ses på varmeregnskabet? Så hjælper vi dig trygt i mål.

At energirenovere kan med fordel kombineres med andre opgaver. Det kan f.eks. være at få installeret et blødgøringsanlæg, etableret gulvvarme eller et nyt badeværelse. Hos Falch VVS Teknik kan vi hjælpe dig videre med alle opgaver inden for VVS og blik.

Tag fat i os og få et godt tilbud på jordvarme og varmepumper i Svendborg, Odense, Bogense, Ringe samt resten af Fyn samt Langeland

Hos Falch VVS Teknik stræber vi efter at levere et godt stykke håndværk – til en pris, hvor alle kan være med. Derfor skal du ikke tøve med at henvende dig til os. Sammen finder vi altid den løsning, som passer til dine behov, og selvfølgelig også din økonomi.

Søger du et gratis og uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 60 37 55 21.

Vi er også altid klar til at svare på dine spørgsmål og vejlede dig. For os er det vigtigste, at du får det resultat, du går og drømmer om.

Vi hjælper kunder på Sydfyn, Ringe, Bogense, Svendborg, Odense og hele Fyn. Vi kører også gerne til Rudkøbing og resten af Langeland samt Tåsinge.