BLØDGØRINGS­ANLÆG

Ønsker du kalkfrit vand? Vi installerer blødgøringsanlæg fra bl.a. Aqua Danmark og BWT i Odense og hele Fyn

Har du problemer med kalk – så ring til Michael Falch.
Mange forbrugere har problemer med det der kaldes for ”hårdt” vand. For hårdt vand betyder i bund og grund, at der er for meget kalk i vandet. Du kan ikke mærke, at vandet er for hårdt. Du kan som udgangspunkt ikke smage eller altid se, at vandet er for hårdt. Så hvorfor gøre noget ved det?

For meget kalk i vandet, kan gå hen og koste dig som forbruger. Ved at få opsat et blødgøringsanlæg, kan du spare op mod 50% af forbruget på sæbe, shampoo, vaske- og rengøringsmidler. Du sparer på vandet, da toilettet ikke løber pga. kalk. Du sparer penge, da mindre kalk vil resultere i færre reparationer på vandhaner, toiletter og andre husholdningsapparater. Du sparer penge, da kaffemaskinen og elkedlen holder 3-4 gange længere. Du sparer penge, for der vil være mindre varmespild på varmelegemer. Din vaskemaskine vil holde længere. Varmtvandsbeholdere og -vekslere kalker ikke, så der bruges mindre energi på at lave varmt brugsvand. Og – rengøringen bliver væsentligt nemmere. For det første, behøves det ikke gøres så ofte, og for det andet, slipper du for genstridige kalkpletter.

Få kalkfrit vand med installation af blødgøringsanlæg

Hvordan opnår du så alle disse fordele? Det er her, at et blødgøringsanlæg og Falch VVS Teknik i Odense kommer ind i billedet. Blødgøringsanlægget fjerner kalk i vandet, og Falch VVS Teknik sørger for montering og installation – så er du køreklar.

Vores vigtigste opgave er ganske enkelt at gøre dig til den glade og tilfredse ejer af et drønlækkert blødgøringsanlæg, så du kan spare penge fremover.

Går du i tankerne om at opleve gevinsterne ved afkalkning af brugsvand med et kalkfjerneranlæg? Tjek dit områdes vandhårdhed her. Bestil en gratis hårdhedstest hos BWT eller kontakt os. Så kommer vi gerne og hjælper dig med at måle hårdheden i netop dit

Blødtvandsanlæg i høj kvalitet til blødgøring af vand i dit hjem

Uanset om du bor i Odense, Svendborg, Ringe, Sydfyn eller et andet sted på Fyn, så kan du opleve fordelene ved at slippe for kalk i dit vand.

Faktisk kan vi også hjælpe kunder på Langeland. Vi har nemlig en montør til rådighed i Rudkøbing, som let kan komme ud til jer.

Har du brug for hjælp til andre akut VVS-opgaver, nyt badeværelse, gulvvarme eller energioptimering? Så kan vi naturligvis også hjælpe dig med dette.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Søger du et afkalkningsanlæg? Det finder du hos Falch VVS Teknik

Hos Falch VVS Teknik bruger vi kun de bedste samarbejdspartnere. Vi anbefaler, og monterer som udgangspunkt Aqua Danmark blødgøringsanlæg og BWT blødgøringsanlæg. Det kan være svært at finde ud af, hvilket anlæg der passer netop til dit behov. Derfor kommer vi selvfølgelig gerne ud og rådgiver dig om det mest egnede anlæg.

Vi tilbyder montering af blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark og BWT i Odense og resten af Fyn

Over du at anskaffe dig et blødgøringsanlæg? Så spørger du måske dig selv ”Hvad koster et blødgøringsanlæg?”. Hvilke krav du har til blødgøringsanlægget reflekteres selvfølgelig i prisen. Vi laver gerne et samlet tilbud på et blødgøringsanlæg og monteringen.

Få et tilbud på montering af blødgøringsanlæg – vi hjælper kunder i Odense samt hele Fyn og Langeland

Er du træt af, hele tiden at skulle afkalke din brusekabine eller elkedel, eller er du træt af en anden irriterende følgevirkning af at have for meget kalk i vandet? Så er det måske på tide at få anskaffet og installeret et blødgøringsanlæg. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på telefon +45 60 37 55 21.

Vi har kunder til blødgøringsanlæg i Odense, Svendborg, Ringe, Sydfyn og Fyn samt Langeland