TAGRENDER

Nye kobber eller zink tagrender i Odense og på resten af Fyn

Ser dine tagrender også gamle og kedelige ud? Måske er de endda utætte? Så tag kontakt til os, så finder vi sammen den rette løsning til den rette pris.

Hos Falch VVS Teknik er tagrender nemlig ikke bare tagrender. Nogen tænker måske, at en tagrende er en ekstra kant på huset, som blot skal være der af praktiske årsager – men hos os går vi op i detaljerne. Derfor sørger vi altid for at tagrenderne bliver pudset af inden levering, så de står helt skinnende, når opgaven er udført.

Vi udfører professionel montering og opsætning af tagrender

Når vi hjælper kunder med valget af tagrender, vejleder vi gerne om, hvilket produkt og look der passer bedst til husets stil. Det er også vigtigt at kigge på tagets hældning i forhold til at vælge den rigtige størrelse på renden.

Det er vigtigt, at huset får den helt rigtige størrelse tagrende, da vandet ellers vil kunne flyde over ved kraftig nedbør. Når vi udfører montering/opsætning af tagrender, går vi altid højt op i at levere en flot, æstetisk løsning i et holdbart kvalitetsprodukt.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Er det tid til nye tagrender? Vi tilbyder altid en god og konkurrencedygtig pris

Sidder du med spørgsmålet: ”Hvad koster nye tagrender?”

Før vi kan give dig et svar på det, har vi brug for at vide mere om opgavens omfang. Det kommer nemlig bl.a. an på, hvilke materialer du vælger, hvor mange meter der skal bruges, samt om det skal være arkitekt tagrender eller ½ runde standard render. Vi vil altid gerne hjælpe dig med beslutningerne, så du får præcis det resultat, du ønsker.

Vil du se nogle eksempler på de tagrender, vi har sat op? Så se vores billeder fra projekter fra Rynkeby, Odense og Svendborg inde under vores referencer.

Vi hjælper gerne med kobber tagrender til en god pris

Vi kan også lave dine tagrender i kobber. Glæden ved kobbertagrender vil vi vove at påstå, aldrig aftager.

Ved opsætningen har tagrenderne den smukke kobberfarve, og som tiden går, gør den naturlige patina dem irgrønne. Den grønne farve er ikke kun smuk, den er også praktisk, da den er med til at beskytte og forlænge holdbarheden.

Få nye zink tagrender til en god pris pr. meter

Er du på jagt efter zink tagrender inkl. montering til en god og konkurrencedygtig pris pr. meter? Vi tilbyder både levering og montering.

Zink er et særdeles godt materiale. Når du vælger zink, får du et naturligt materiale, der er smukt, holdbart og kan genbruges. Samtidig får zink også en flot patina, efterhånden som årene går.

Få tagrender og nedløbsrør i Odense og på resten af Fyn fra Falch VVS Teknik

Hos Falch VVS Teknik i Odense tilbyder vi alt inden for tagrender og nedløbsrør.

Vi kan hjælpe med:

  • Udskiftning, tætning og lodning af tagrender og nedløbsrør
  • Reparation af tagrende i kobber
  • Udskiftning af rendejern og opsætning af nye
  • Reparation af tagrende i zink
  • Udskiftning af gamle tagrender og nedløbsrør i både zink og kobber. Vi håndhæver de gamle traditionelle arbejdsgange, ved at vi lodder alle samlinger og bruger ikke-færdige bøjninger
  • Reparation af tagrende samlinger
  • Reparation af ødelagt og nedslidte tagrender og nedløbsrør
  • Og meget andet

Nedløbsrørene laver vi på gammeldags manér med håndskåret knæk – og ikke med færdigkøbte bøjninger – og sørger for at rørene bliver fortinnet og banket rundt. Håndværk som i ”gamle dage” – der holder! Hvorfor vælger vi at gøre det på den gammeldags metode? Fordi vi er stolte af vores håndværk, og fordi vi kan vores håndværk.

Ønsker man nedløbsrør med færdigkøbte bøjninger, så stiller vi os naturligvis ikke på tværs. Vores vigtigste opgave er at lave den løsning, som kunden ønsker. Men som udgangspunkt leverer vi helst et færdigt projekt, som vi kan være stolte af, når vi kører forbi.

Kontakt os for et tilbud på flotte, nye tagrender i Odense eller et andet sted på Fyn

Har du brug for hjælp til at tætne tagrender, eller skal du have monteret nye? Vi kommer gerne ud og ser nærmere på opgaven, og taler med dig om dine ønsker og krav. Ønsker du hjælp fra en erfaren blikkenslager i Odense til zinkinddækning eller andre opgaver? Så hører vi også gerne fra dig – vi dækker hele Fyn. Vi arbejder desuden også med diverse opgaver indenfor VVS i Rudkøbing og på hele Langeland.
Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på tlf. +45 60 37 55 21.