ENERGI­OPTIMERING

Professionel energioptimering og energirenovering i Odense og på hele Fyn

Ønsker du en varmeløsning til dit hjem, der både er økonomisk og miljøvenlig?

Varmepumper er en del af fremtidens måde at producere varme på. En varmepumpe går ind og udnytter energien i enten jorden eller i luften. Ifølge Energistyrelsen, opnår du en stor besparelse, hvis du opvarmer med olie, el eller naturgas og bor i et hus uden fjernvarme. På ForbrugsTest’s hjemmeside kan du læse om fordelene, og se en video med et konkret eksempel på en familie, der årligt har en stor besparelse på deres energiregning, efter de fik installeret en varmepumpe.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Vi kan hjælpe med udskiftning af gasfyr til varmepumpe
– hjælp klimaet og få grøn energi

Der findes flere forskellige slags varmepumper:

Luft til luft varmepumpe

 Luft til vand varmepumpe

 Jordvarme

Varmepumper sikre en effektiv og pålidelig varme. Hos Falch VVS Teknik samarbejder vi med Valliant, og anbefaler generelt deres produkter, da de leverer en kvalitet, som vi som håndværksmestre, kan stå inde for. Uanset hvilken model du er til, så rådgiver vi dig gerne, så vi finder det rette produkt, der passer dine behov – og din økonomi.

Er det tid til udskiftning af dit oliefyr til varmepumpe?

Hvis du er klar til skrotning af dit oliefyr, står vi klar til at hjælpe dig. Vi er der hele vejen fra skrotningen til monteringen af din nye varmepumpe. Bor du på Langeland, kan vi også nemt komme frem til dig. Vi har nemlig en dygtig og erfaren montør placeret i Rudkøbing, som kan dække hele Langeland, Tåsinge samt Sydfyn.

Energioptimering / energirenovering af bl.a. gamle huse og parcelhuse i Odense og hele Fyn

Gamle huse og parcelhuse samt andre ældre bygninger er ikke just kendte for at være energivenlige. Det kan oftest mærkes på varmeregningen. Er du interesseret i at spare penge på varmeregningen, hjælpe klimaet og samtidig opnå et mindre energiforbrug? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en energirenovering i Odense eller et andet sted på Fyn.

Søger du energirenovering til en god pris?

At energirenovere kræver godt kendskab til området. Derfor tilbyder vi rådgivning i forbindelse med denne type opgaver. Når vi rådgiver, giver vi naturligvis et overslag på, hvor hurtigt din investering vil kunne være tjent hjem igen, når man tager besparelserne på varmeregningen mm. i betragtning.

Overvejer du andre VVS-projekter? Så kan vi også hjælpe med et nyt badeværelse, gulvvarme, salg og montering af blødgøringsanlæg, totalentreprise m.fl.

Opnå en god energibesparelse og få en hurtig tilbagebetalingstid

Når du energioptimerer og energirenoverer, opnår du en energibesparelse. Med det stigende fokus på at nedbringe CO2 udledningen, er dette i alles interesse i Danmark. Derfor er der også mulighed for, at få tilskud til energirenovering.

Hos Falch VVS Teknik kan vi bl.a. hjælpe dig med at energioptimere ved opsætning af varmepumpe eller udskiftning af gas- og oliefyr til varmepumpe, montering af jordvarmeanlæg og meget andet.

Kontakt os for et tilbud på energioptimering og energirenovering i Odense eller et andet sted på Fyn

Kontakt os for et tilbud på energioptimering og energirenovering i Odense eller et andet sted på Fyn
Vi kører rundt i Odense, Ringe, Svendborg, Langeland, det øvrige Sydfyn og øerne. Vi servicerer hele Fyn, så kontakt os allerede i dag, hvis du også vil i gang med at spare penge – og skåne miljøet.

Hvad end du har brug for, finder vi frem til den rette løsning. Dette gælder naturligvis hele vejen igennem. Uanset hvilke drømme, krav og behov du har, kan vi hjælpe dig.
Ring på tlf. 60 37 55 21.
Vi hjælper kunder med energioptimering i Odense, Svendborg, Ringe, Sydfyn… Ja, faktisk hele Fyn og Langeland.