AKUT VVS

Årets VVS firma i 2020, 2021, 2022 & 2023

Årets VVS firma i 2020, 2021 & 2022

Sker der noget akut? Vi er placeret i Odense, Ørbæk & Nordfyn, og kører ud til hele Fyn

Står du og har akut brug for hjælp? Ring til os, hvis lokummet brænder.

Vi bor i Odense SV (Bellinge), men servicerer hele Fyn og øerne. Vi kan hurtigt rykke ud på Langeland, Svendborg og resten af Sydfyn.

Hvis du har en vandskade, toilet der løber eller et rør der drypper, så ring til os med det samme. Hos Falch VVS Teknik er der en autoriseret VVS-montør, som hjælper dig med det samme.

Falch VVS Teknik har døgnåbent, så du kan ringe til os hele døgnet alle ugens dage – vi står klar til at hjælpe dig.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Hvad kan du selv gøre, hvis du står i en akut situation?

Her er et par gode huskeråd, som du selv kan gøre ved akutskader:

1. Ved vandskader: Husk at slukke for vandforsyningen.a. Hvilken type vand er der tale om? Klart eller grønt, koldt eller varmt?

Klart vand = Brugsvand. Din hovedhane er vandmåleren, som kunne være den blå måler med det store plastiklåg som kan åbnes op. Der sidder to haner, en foran måleren og en bagved måleren. Bare luk en dem begge hvis muligt. Klart vand, varmt- Det er det varme brugsvand. Luk for tilgangen til din varmtvandsbeholder eller veksler.

Grønt vand = Fjernvarmevand. Fjernvarmen tilsætter i perioder grønsporing i systemet så man blandt andet kan finde fejl i varmtvandsbeholdere og vekslere. Har du grønt vand på gulvet så er det fjernvarmerøret der er utæt.

Der kommer to rør ind i huset, enten op af gulvet eller ind af væggen.

Hvis de kommer ind igennem væggen, så er der monteret et lille skab på ydersiden. Her sidder to haner i, de skal lukkes.

Hvis de kommer op af gulvet, så sidder der to haner lige over gulvet. Luk dem.

Bor du til leje: Husk at få godkendelse fra udlejer til, at vi kommer ud, så du ikke selv skal stå for regningen.

Vi oplever desværre fra tid til anden, at når vi har været ude ved en akutskade, og udlejer ikke har været informeret om skaden, så vil de ikke dække udgiften. Og skaden er udbedret – desværre på kundens egen regning.

Vi anbefaler derfor altid, at vores kunder ringer til deres udlejer, og fortæller om den akutte skade, og får godkendelse til, at vi kommer ud hurtigst muligt, for at udbedre skaden.

Så er der klare linjer – og ingen ekstra ubehagelige regninger.

Utæt eller sprunget vandrør som giver vandskade? Kontakt os med det samme, +45 60 37 55 21.

Er uheldet ude og rørene sprænger – så er vi de rette hænder.

En rør skade kan blive en meget alvorlig – og kostelig – affære, og skal løses akut. Hos Falch VVS Teknik forstår vi problematikkerne, og forsøger at minimere skaden hurtigst muligt, så der ikke bliver unødvendige ekstraomkostninger for vores kunder.

Rør skader kan være svære at opdage og svære at finde. Skaderne afhænger også af om der er tale om fjernvarme, direkte eller indirekte, vandinstallationer eller noget helt andet. Hos Falch VVS Teknik tager vi os tid til at fejlfinde, så vi kan afhjælpe problemet. Hvad enten det er varme eller brugsvand, så kontakt os – vi kommer gerne og gennemgår det med dig.

Er du i tvivl, så hellere ring en gang for meget end en gang for lidt. Vi er altid tilgængelig på telefon +45 60 37 55 21.

Selvom vi har hovedsæde i Odense, dækker vi hele Fyn, og vi kommer gerne ud og fejlfinder hos dig, uanset om du bor i Odense, Ringe, Svendborg, Langeland eller et andet sted på Fyn.

Vandrør, toilet eller vandhane der drypper eller løber
– Kontakt din lokale VVS-installatør på telefon +45 60 37 55 21.

En utæthed kan blive en kostelig affære, hvis du ikke reagerer. En utæthed kan blive en kostelig affære, hvis du ikke reagerer. Står du og uheldet er ude, kan det blive dyrt for dig som forbruger, enten i ekstra forbrug eller for at rette op på den rør- eller vandskade, som er forårsaget.

Bolius har lavet en beregning, der viser, at en utæthed på størrelse med et nålestik, vil lække ca. 70 liter – om dagen! Det svarer til over 25.000 liter om året. Oveni kommer så alle følgeskaderne. Se beregningerne på www.bolius.dk. 

Har du mistanke om en utæthed, så ring til os – jo før du ringer, des bedre for dig selv og din pengepung.

Vi står klar til at hjælpe dig hele døgnet.

Vi kører fast rundt i Odense, Svendborg, Langeland og Ringe – og kan hurtigt komme rundt på hele Fyn, så tøv ikke med at ringe til os på telefon +45 60 37 55 21.

Jo før du tager fat på os, jo hurtigere kan vi afhjælpe problemet.