TOTALENTREPRISE

VVS-installatør som håndterer totalentrepriser i Odense, Svendborg og resten af Fyn

Skal du have lavet nyt badeværelse, køkken, en totalrenovering af huset, ny tilbygning eller noget helt femte? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på hele opgaven.

Ring på Tlf. +45 60375521.

Det er ikke nemt at kaste sig ud i en stor renovering eller en række badeværelser på samme tid. Men for mig er det ikke uvant.

Jeg har personligt erfaring med forskellige former for totalentreprise, og arbejder kun sammen med andre håndværkere, som jeg kan stå inde for.

Ved at samle hele entreprisen ved mig, bliver processen mere overskuelig for dig.

Du får én kontaktperson, Michael Falch, og én samlet pris for hele opgaven.

Jeg sørger for at koordinere med resten af holdet af håndværkere, og står samtidig inde for, at det ønskede stykke arbejde bliver leveret til tiden – og til den aftalte pris!
Kort sagt, du kan læne dig tilbage og blot nyde den gode service og det gode resultat.

Selvom vi er placeret i Odense, har vi haft opgaver over hele Fyn og øerne – og vi kører også gerne til Jylland og Sjælland, når det giver mening for begge parter.

Kontakt mig allerede i dag på telefon +45 60375521 og få et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at gå i gang, så snart du er.

Under referencer kan du se nogle af de totalentrepriser, vi har stået for.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Totalentreprenør på Fyn – Et ordentligt håndværk med lang levetid

Min vision er, og har altid været, at lave et godt stykke arbejde, hvor man om mange år vil kunne se kvaliteten af det stykke arbejde.
Jeg samarbejder kun med håndværkere, som deler den vision, og kan derfor stå inde for det samlede stykke arbejde, som vi afleverer.

Falch VVS Teknik gennemfører både totalentrepriser for entreprenører, bygherre og byder også ind som underentreprenør på opgaver.

Falch VVS Teknik kan varetage hele entreprisen eller fagentreprisen inden for VVS-, blikkenslager– og ventilationsarbejde.

Vi sørger hele tiden for at være opdateret på de nyeste standarder og normer, og sørger naturligvis for at leve op til alle kravene fra de danske myndigheder.
Så hvis du lader os stå for din entreprise eller fagentreprise, så kan du hvile trygt ved, at vi har helt styr på opgaven.

Kontakt mig allerede i dag og lad os sammen se på dit næste projekt.

TLF: +45 60375521

Totalentreprise i Odense, Svendborg og resten af Fyn

Står du med en større opgave foran dig, som f.eks. en ombygning eller renovering af hus, og bor du på Fyn? Så lad os tage os af dit bygge- eller renoveringsprojekt. Du slipper for at have mange kontakter og skulle koordinere mellem de forskellige firmaer og opgaver – vi styrer hele projektet, så du kun har én kontaktperson.
Vi sørger for at have den daglige dialog med de andre håndværkere, og sørger for at projektet når i mål til tiden – og inden for den aftalte pris.
Vi kender håndværkerbranchen, og samarbejder kun med kompetente firmaer, som vi har gode erfaringer med, eller som har et godt renommé inden for deres respektive felt.

Du kan således læne dig tilbage og være tryg ved, at der er erfarne hænder, som tager godt hånd om dig og dit projekt.
Vi er selvfølgelig tilgængelig for dig gennem hele processen, og er fleksibel i forhold til ændringer undervejs.
Vi kommer også gerne med alternative løsninger – da vi ser en masse projekter og løsninger, har vi en bred baggrundsviden inden for branchen, og er derfor en god og kompetent sparringspartner.

Så står du med en totalentreprise i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn? Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale.

TLF: +45 6037 5521