BADEVÆRELSE

Nyt badeværelse i Odense, Svendborg og hele Fyn – vi er også eksperter i renovering

Er dit badeværelse blevet husets kedeligste rum? For at lave en reference til vores lokale forfatter; lad os forvandle din grimme ælling til en smuk svane!
Hos Falch VVS Teknik ved vi hvad der ”rør” sig, når det drejer sig om, hvad der er lækkert og samtidig praktisk inden for baderumskategorien. Vi sikrer, at du opnår et både godt og holdbart resultat, med en flot finish.

Din ekspert i nyt badeværelse i Odense og resten af Fyn – vi har erfaring siden 2004

Vi har leveret mange skræddersyede badeværelser overalt på Fyn, og under referencer kan du se nogle eksempler på renovering af badeværelser samt nye badeværelser, vi har opført i henholdsvis Odense, Svendborg og andre steder på Fyn. Vores store erfaring med etablering af gulvvarme, energioptimering og totalentreprise mm. gør, at dit badeværelse er levedygtigt mange år frem.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Hvad koster et nyt badeværelse?

Har du taget beslutningen om, at der skal ske noget med dit badeværelse?
Så søger du sandsynligvis en pris på nyt badeværelse.
For at give dig et mere konkret prisoverslag på projektet, kræver det, at vi ved lidt mere om dine ønsker og behov.
Vi har mange års erfaring, og samarbejder med nogle af de bedste leverandører i branchen.
Det gør os i stand til at levere nogle kvalitetsprodukter til rimelige priser til vores kunder.

Grundet disse samarbejdsaftaler tilbyder vi garanti på alle produkter, samt arbejdet vi leverer.

Køber du selv billigere produkter, og skal have hjælp til at sætte det op, kan det godt være, at det ikke er os du skal have fat på.
Vi kan naturligvis sagtens klare opgaven, men vores garanti på arbejdet frafalder, når det ikke er vores produkter, da vi ikke kan stå inde for produkternes kvalitet og levetid.
Hos Falch VVS Teknik vil vi gerne levere en kvalitet, som vi kan stå inde for hele vejen gennem projektet – for vi er stolte af vores håndværk.
Vi har mange års erfaring, og samarbejder med nogle af de bedste leverandører i branchen, for at kunne levere nogle kvalitetsprodukter til rimelige priser til vores kunder.

Professionel istandsættelse og renovering af badeværelse i Odense, Svendborg og på resten af Fyn

Trænger dit badeværelse til en opdatering for at passe til dit og familiens behov? Måske er det af ældre dato og trænger til en modernisering? Så er vi hos Falch VVS Teknik behjælpelige med dette.

Vi kan hjælpe med mindre ændringer, f.eks. udskiftning af moduler og elementer, montering af dobbeltvask og meget andet, som kan øge både funktionalitet og udseende. Ønsker du en større renovering af dit badeværelse? Så er vi klar til at trække på vores mange års erfaring og gode kontakter inden for området. Vi kan tilbyde at opføre badeværelset som en totalentreprise, hvor vi står for hele projektet samt koordineringen med murer, maler, elektriker og eventuelle andre faggrupper.

Søger du et billigt badeværelse? Kontakt os i dag og få et gratis tilbud på en flot ny løsning

Skal vi give dig et tilbud på et nyt badeværelse? Du er velkommen til at kontakte os på telefon 60 37 55 21.

Vi svarer, på de spørgsmål du måtte have, og vejleder dig også gerne i valg af armaturer, badekar, hængetoilet, fritstående toilet og meget andet. Vores primære mål er, at du får netop det badeværelse og det resultat, du drømmer om. Ønsker du et tilbud, laver vi det til dig – helt uforpligtende.

Så går du og har boligdrømme og bor i Odense, Svendborg, Langeland, Ringe eller et andet sted på Fyn, vil vi gerne hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed!