GULVVARME

Etablering af gulvvarme i Odense, Svendborg og hele Fyn – vi har erfaring siden 2004

Vi har lagt gulvvarmeslanger hos de fleste typer af mennesker – én ting havde de alle tilfælles. De var tilfredse med resultatet! Selvom der er forskellige ønsker og krav til de forskellige projekter, så kan vi næsten altid finde en løsning, som kan lade sig gøre. Vi lægger gerne en ekstra indsats ude hos jer, kunderne, for at opnå et helt perfekt resultat. Hos Falch VVS Teknik vil vi nemlig gerne være stolte af det stykke arbejde, vi leverer. Først når kunderne er tilfredse, kan vi være tilfredse.

Gulvvarme med styring fra bl.a. Danfoss og Wavin – så får du dejligt lune gulve

Træt af kolde fusser – få gulvvarme der dutter.

Bor du i Odense, Svendborg, Ringe, Langeland eller et andet sted på Fyn eller måske på en af øerne? Er du træt af et gulv som er isnende koldt, når du står op om morgenen eller kommer hjem efter en lang dag? Eller synes du efterhånden, at det er begyndt at blive pinligt, at alle gæsterne kommer med medbragte sutsko, når du inviterer dem på besøg?

Så er der det sandsynligvis på tide med gulvvarme. Hos Falch VVS Teknik er vi bl.a. behjælpelige med gulvvarmestyring fra Wavin og Danfoss, så I altid har kontrol med jeres gulvvarme.

Kontakt os for en uforpligtende samtale. Ring til os på tlf. 60 37 55 21.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Vi har mange års erfaring med etablering af gulvvarme i Odense, Svendborg og på hele Fyn

Gulvvarme bliver mere og mere udbredt, og kommer med mange fordele.
Den jævne fordeling af varmen i dit hjem, samt det æstetisk flotte ved de ikke-eksisterende radiatorer, er blot to fordele ved at få det etableret.

Som VVS-installatør kan vi hjælpe dig med gulvvarme – og vi dækker hele Fyn.

Søger du professionel lægning af gulvvarme?

Vi etablerer forskellige typer, og har erfaring med alt fra traditionelle til lette gulve.

Traditionelt gulv omfatter typisk støbte, betongulve, hvor lette gulve omfatter gulvvarme på strøer eller bjælke, som eksempelvis bruges ved gulvvarme på en 1. sal, eller hvor man ønsker et hurtigtvirkende gulvvarmesystem. Ved betongulve kan der gå op til 24 timer, før gulvvarmen reguleres.

Vi har bl.a. udført følgende opgaver:

  • Montering af gulvvarmestyring
  • Vandbåren gulvvarme
  • Let gulvvarme
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Opbygning af betongulv med gulvvarme
  • Gulvvarme i eksisterende betongulv

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

» Hvad koster gulvvarme?

Prisen for gulvvarme afhænger helt af dine ønsker, krav og arealet det skal etableres i, samt hvilke styringsenheder du ønsker. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, når vi har kigget på opgaven.

» Hvem laver gulvvarme?

Nogle vælger at installere gulvvarmen selv. Det kan vi bestemt ikke anbefale. Falch VVS Teknik tilbyder at lave alt arbejdet i forbindelse med etablering af gulvvarme. Husk der er dele af gulvvarmeetableringen, som skal udføres af en professionel, autoriseret VVS-installatør.

» Kan man lave gulvvarme under trægulv?

Det korte svar er: Ja, det kan man. Der skal dog tages højde for trægulvets type. Derfor er vores råd, altid at konsultere en professionel. Vi rådgiver gerne om dette, så du får den helt rigtige løsning.

Kontakt os for et tilbud på VVS og gulvvarme i Odense, Svendborg og på resten af Fyn

Er du i gang med en renovering, nyt badeværelse eller energirenovering? Så går du nok i tankerne om, at få installeret det helt rigtige gulvvarmesystem.
Ring derfor til os på tlf. 60 37 55 21 allerede i dag til en uforpligtende samtale – så kan vi gennemgå netop dine ønsker og krav. Sammen finder vi en løsning, der passer netop dit behov.