Ledige vvs stillinger

Vi søger en kollega mere til vores lille team. Det vil absolut være en fordel hvis kandidaten har erfaring med både vvs og blikkenslager arbejde.

Jobbeskrivelse

Som VVS og Blikkenslager hos Falch VVS Teknik vil du få en alsidig hverdag, hvor din primære opgave vil være at arbejde på serviceopgaver samt mindre og lidt større projekter for både private- og erhvervskunder.

Da der kommer arbejde ind fra mange forskellige fagområder, søger jeg en VVS og blikkenslager, som kan tage ansvar for egne opgaver, og som jeg kan være tryg ved at sende ud på egen hånd. Du kommer derfor til at få egen, fuldt udstyret bil til rådighed. Vi har opgaver over det meste af Fyn, men mest centraliseret i
Odense og Svendborg områderne.

Vi er en mindre virksomhed som laver mange forskellige typer opgaver, her kan blandt andet nævnes:

 • VVS Service for private, erhverv og industri.
 • Blikkenslager arbejde.
 • Badeværelser
 • Større og mindre renoveringer
 • Varmepumper
 • Pillefyr
 • Ejendomsservice
 • En lille smule ny byg
 • Og alt derimellem.

 

Faglig profil

Du har en vvs uddannelse med overbygning, og sans for detaljerne.

Kvalifikationer

 • Er kvalitetsbevidst og serviceminded
 • Har gode tekniske, faglige og sociale kompetencer
 • Kan skabe merværdi for eksisterende samt kommende kunder
 • Kendskab til og erfaring med blik og ventilation er en fordel, men ikke et krav

Personlig profil

Den ideelle kandidat er en kvalitetsbevidst person med en god arbejdsmoral, som trives i et job med højt arbejdstempo, og som selvstændigt kan planlægge og gennemføre arbejdet inden for de givne deadlines. Som person er du selvkørende, og det er vigtigt, at du har mulighed for og lyst til at yde en ekstra indsats, når der er deadlines, som skal overholdes. Som person kan du sælge dig selv ude hos kunderne, og selv skaffe yderligere opgaver ind. Du forstår at skabe en god stemning, der hvor du kommer ud, og efterlader et godt indtryk ved bl.a. at rydde op efter dig selv.

Vi er et mindre team hvor vi hjælpes ad med at få hverdagen til at hænge sammen, det er derfor også vigtigt at der er den rigtige kemi, og at personen er god til at samarbejde. Vi bruger hinanden til både sparring, og samarbejde.

Vi arbejder 4 dages uge, så arbejdstiden hedder 7-16.15 + pauser. Der vil være mulighed for fleksibilitet i forhold til arbejdstider, men det mest ideelle vil være indenfor disse rammer.

Ansøgning

Send din ansøgning samt CV til kontakt@falchvvsteknik.dk hurtigst muligt. Har du nogle spørgsmål til stillingen, arbejdsopgaverne eller andet, er du velkommen til at kontakte mig enten på ovenstående mail eller telefon +45 60375521.

Jeg glæder mig til at modtage din ansøgning og til at byde en ny kollega velkommen.

Mvh Michael Falch, Falch VVS Teknik

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Har du brug for en VVS-installatør i Otterup eller et andet sted på Nordfyn? Vi har døgnvagt

Er der opstået et akut problem med saniteten eller med et sprængt vandrør? Så tøv ej! Vi kommer gerne fluks ud, og hjælper dig. Også sent om aftenen. Vi er flere om opgaverne, og kan i de fleste tilfælde komme dig hurtigt til undsætning.

Skal fødderne lunes i vinterkulden? Vi etablerer gulvvarme for dig

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med gulvvarme i både større og mindre arealer, mange forskellige steder.

Har du indtænkt gulvvarmen under din planlægning af nyt badeværelse? Vi rådgiver dig gerne til den helt rigtige løsning. Det gælder også om det er i stuen, på førstesalen, i køkkenet eller noget helt fjerde.

Oplev alle fordelene ved kalkfrit vand med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark eller BWT

Hårdt vand – altså vand med et højt kalkindhold, kan være en faktor i høje udgifter til vandforbrug, varmeforbrug og udgifter til reparationer.

Problemet kan afhjælpes ved en montering og installation af et blødgøringsanlæg. Hos os er vi leveringsdygtige i blødgøringsanlæg fra BWT og Aqua Danmark. Med andre ord, anlæg af høj kvalitet.

Seriøs og erfaren blikkenslager til inddækninger, tagrender mm.

 Har du brug for en inddækning i zink? Eller flotte nye tagrender i kobber eller zink, som både er pæne og holdbare?

Som blikkenslager i Odense og på resten af Fyn samt Langeland, har vi udført mange opgaver inden for blikarbejde. Vi vælger altid de bedste materialer, og bukker selv vores materialer. Skal det eksisterende blik repareres, er vi også behjælpelige med det.

Trænger det gamle hus til energioptimering?
Kom i gang med energirenovering i samarbejde med os

Et gammelt hus behøver ikke at forblive dyrt i varmeregninger og energiforbrug. Ved at få udskiftet gamle varmeløsninger og lignende, kan du på sigt spare mange penge.

Hos Falch VVS Teknik i Odense er vi f.eks. behjælpelige med at udskifte dit gasfyr til en energivenlig luft til vand varmepumpe. Der er store fordele i at få en varmepumpe installeret – både økonomisk og miljømæssigt.

Hos Falch VVS Teknik holder vi os også hele tiden opdateret i forhold til regeringens energiudspil, så vi kan råde dig om de bedste løsninger, bedste energitilskud, og hvordan og hvornår det bedst kan betale sig for dig, som forbruger, at skifte.

Kontakt Falch VVS Teknik for hjælp i Otterup eller et andet sted på Nordfyn

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på VVS? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Hvis du giver os et kald, hører vi gerne mere om din opgave, og sætter et godt tilbud sammen til dig. Husk vi også hjælper med VVS i Bogense, Søndersø og Skamby.

Vi har kunder i bl.a. Otterup, Bogense, Skamby, Søndersø, Uggerslev samt resten af Nordfyn.

Vidste du? Vi udfører også VVS i Svendborg og Sydfyn samt VVS i Ringe og Faaborg Midtfyn.