BLIKKENSLAGER­ARBEJDE

Blikkenslager i Odense, Svendborg og Fyn – zink, kobber, tagrender, inddækning af kviste mm.

Alt i zink og blik – fås hos Falch VVS Teknik.

Står du og har brug for en blikkenslager til at lave inddækninger af kviste, karnapper eller murkroner? Hvad med et par smukke, nye tagrender? Hos Falch VVS Teknik får du den rette partner.

Uanset dit projekt – handler det om blik, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Blikarbejde eller zinkbeklædning? Vi har kompetencerne og dækker hele Fyn

Vores mange års erfaring inden for faget gør, at vi er yderst effektive. At vi er hurtige med hænderne, betyder også, at vi kan levere zinkinddækning og zinkbeklædning til en god pris. Selvom vi tilbyder en god pris, betyder det ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten.

For os er det vigtigste at aflevere en færdig opgave til en super tilfreds kunde. Zinkinddækninger skal modstå meget slid fra det hårde og omskiftelige danske vejr. Hvis de bliver utætte, kan det blive katastrofalt for bygningen. Har du eksisterende zinkbeklædning, som er utæt? Så kan vi selvfølgelig også tilbyde at reparere den.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Søger du en blikkenslager med en god timepris? Så tag fat i os – vi tilbyder både fast pris såvel som timearbejde

Vi tør godt sige, at vi leverer kvalitetsarbejde til aftalt tid. Vi går nemlig højt op i, at du som kunde får arbejdet udført hurtigt, og med finesse og en flot finish.

Alle vores medarbejdere er udvalgt med henblik på faglig stolthed og en passion for deres fag. Går du i overvejelser om at få udført blikkenslagerarbejde? Så tag fat i os. Vi drøfter gerne opgaven med dig, og rådgiver dig om processen samt valg af de rigtige materialer.

Vores ekspertiser inden for blikkenslagerarbejde er mange – skal vi hjælpe dig?

Vores kompetencer inden for blikkenslagerfaget tæller bl.a. montering af tagrender, zinkinddækning / zinkafdækning samt diverse opgaver med kobber. Hos Falch VVS Teknik bukker og lodder vi selv alle materialer. Det gør vi, så vi er sikre på, at du som kunde får den højeste kvalitet, og et resultat der holder i mange år fremover.

Professionel blikkenslager til opgaver i Odense, Svendborg og hele Fyn

Hos os får du VVS og blikkenslager i én. Vi har desuden et godt netværk af kvalitetsbevidste håndværkere. Så står du over for et større projekt, kan vi også levere totalentreprise.
Opgaver vi kan udføre for dig, er bl.a.:

Udskiftning af tagrender

Udskiftning og reparation af skorstensinddækning

Zinkbeklædning af kviste

Montering af nedløbsrør
– Nedløbsrør laves på gammeldagsvis med håndskåret knæk, som bliver fortinnet og banket rundt som gjorde i ”gamle dage”

Skifte skotrender

 Skifte rendejern

Under referencer kan du se billeder af nye tagrender, vi har opsat forskellige steder på Fyn.

Søger du et tilbud fra en blikkenslager i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn?

Er tiden kommet til nye tagrender, inddækning af kviste eller noget helt tredje?
Har du en eksisterende inddækning, som trænger til at blive tjekket efter i sømmene? Uanset hvad du har brug for hjælp til, sidder vi klar på tlf. 60 37 55 21.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, uanset om det drejer sig om et tilbud på mindre opgaver med blikarbejde, og eller vi skal stå for totalentreprise.

Vi har udført opgaver for kunder i Odense, Svendborg, Ringe, Sydfyn samt resten af Fyn. Vi hjælper også kunder på Langeland.