VVS i Ringe

Gennemført arbejde indenfor VVS

Jeg har været indenfor VVS i 13 år. Jeg hedder Michael Falch og har firmaet Falch VVS Teknik. I løbet af årene har jeg udført en række VVS opgaver – både for private og for erhverv.  I firmaet har jeg lavet alt fra totalentrepriser til små og mindre opgaver som blikkenslager, ventilation og VVS arbejde.

Ringe er næsten centrum for hvor jeg udfører mine opgaver. Jeg har i mange boet i Svendborg og i Odense og er vant til at have opgaver mange steder ind midt imellem. Jeg har et stort netværk på Sydfyn og Midtfyn, da jeg her har arbejdet sammen med mange håndværkere på en mange projekter i området – store såvel som små.

Projekter som jeg har arbejdet på i området

vvs ringe blandesløjfer

Blandesløjfer i Ringe

vvs svendborg blødgørings anlæg (BWT)

Blødgørings anlæg (BWT) i Svendborg

vvs svendborg badeværelse

Badeværelse i Svendborg

Renovering af tag

Lokation: Odense

Vi har stået for at skifte rendejern, tagrender samt nedløbsrør på villa i Odense. Jobbet var en forsikringssag, men hvor kunden valgte at skifte hele taget.

Opsætning af blødgøringsanlæg

Lokation: Sydfyn

Vi har opsat et blødgøringsanlæg hos en kunde på Sydfyn. Blødgøringsanlægget (Best Water Technologi, BWT) er et anlæg, som skal mindske vandets hårdhed. Hårdheden i vandet var på 24, og efter opsætningen af anlægget, blev hårdheden indstillet til 6, som er det anbefalede hårdhedsniveau. Kunden har fået silkeblødt vand, og har ikke længere kalkpletter på fliser i badeværelser, kalk i kaffemaskiner, m.v.

Vores opgaver spænder bredt

Herunder er en opremsning af bare nogle af de kompetencer som vi har indenfor VVS feltet, og som vi har opbygget i løbet af årene

  • Varmtvandsbeholdere og -vekslere.
  • Badeværelser
  • Pillefyr og varmepumpe
  • Gaskedler
  • Ventilation
  • Ejendomsservice
  • Blikkenslageropgaver
  • Total Entrepriser
  • Små blandede service opgaver
  • … og alt andet der har med vand, varme og afløb at gøre

Det er et meget alsidigt firma! Vi servicerer kunder fra hr. og fru husejer og op til større koncerner og entreprenører.

Total entrepriser

Det er ingen nem sag at give sig i kast med en renovering af et hus eller en række badeværelser på en gang. Men det er jeg ikke uvant med, så hvorfor ikke lade Falch VVS Teknik tilbyde den samlede pakke. Jeg kender en række dygtige og trofaste håndværkere, som jeg trækker på til alle total entrepriser – uanset om de er store eller små.

Et ordentligt stykke VVS arbejde med lang levetid

Jeg går altid efter at lave noget i en kvalitet som vil kunne holde mange år ud i fremtiden. Vi følger de nyeste standarder og normer, og sørger naturligvis for at alt lever op til kravene fra myndighederne.

Tag kontakt på tlf.  60 37 55 21 nu

Ring til mig, autoriseret VVS installatør Michael Falch, med det samme og lad os få en snak om hvad vi kan tilbyde at lave for dig. Spørgsmålet er bare hvornår vi skal i gang.

Falch VVS Teknik tilbyder VVS , Blikkenslager , Ventilation , Total entreprise, og hjælp til Rørskade.