VVS i Svendborg

Solidt håndværk – og mere til

Jeg, Michael Falch, har været i VVS branchen i 13 år, og igennem årene taget sig af alle mulige VVS opgaver – både for private og for erhverv.  Opgaverne spænder fra totalentrepriser til enkeltstående opgaver indenfor ventilation, blikkenslager-arbejde, og VVS arbejde.

I Svendborg har jeg i rigtig mange år haft min daglige gang. Mine forældre har drevet vognmandsfirmaet Einar Falch Transport A/S, og jeg kender byen ud og ind. Jeg har et stort netværk i byen, og har løst en række projekter – store som små – rundt om i byen.

Du kan se mere om os i MitSvendborg

Falch VVS Teknik artikel

Du kan se artiklen og mere om min baggrund, bl.a. tiden i Svendborg. på MitSvendborg.dk

Projekter som jeg har arbejdet på i Svendborg

vvs svendborg badeværelse

Badeværelse i Svendborg

vvs svendborg blødgørings anlæg (BWT)

Blødgørings anlæg (BWT) i Svendborg

vvs svendborg blikarbejde

Blikarbejde i Svendborg

Totalrenovering af mindre badeværelse

Lokation: Svendborg

Vi har totalrenoveret et mindre badeværelse i et toplanshus i Svendborg. Vi stod for at koordinere murerarbejdet samt al vores VVS-arbejde. Kunden ønskede et funktionelt badeværelse på den begrænsede plads.

Totalrenovering af mindre badeværelse

Lokation: Svendborg

I samarbejde med Belvent, har vi arbejdet for DanHostel, hvor vi har skiftet deres varmeflader i forbindelse med at de fik installeret nyt ventilationsanlæg. Nu kan DanHostels gæster bedre styre temperaturen i deres konferencelokaler.

Vores opgaver spænder bredt

Jeg kan liste et par af de VVS områder, som vi har arbejdet med i løbet af årene

  • Varmtvandsbeholdere og -vekslere.
  • Badeværelser
  • Pillefyr og varmepumpe
  • Gaskedler
  • Ventilation
  • Ejendomsservice
  • Blikkenslageropgaver
  • Total Entrepriser
  • Små blandede service opgaver
  • … og alt andet der har med vand, varme og afløb at gøre

Firmaet er meget alsidigt! Vores kunder spænder fra helt almindelige husejere til større virksomheder og entreprenører.

Total entrepriser

Er du i en proces med renovere et helt hus eller en flok badeværelser komplet, så lad mig komme med et tilbud på den samlede løsning. I mit netværk har jeg mange dygtige og trofaste håndværkere, som jeg kan trække på til små som store total entrepriser.

Pænt og nydeligt VVS arbejde med lang levetid

Min vision har altid været at lave et stykke arbejde, hvor man også om mange år vil kunne se kvaliteten i det. Jeg arbejder efter de nyeste standarder og normer, og sørger selvfølgelig for at alt lever op til myndighedernes krav.

Ring på tlf.  60 37 55 21 nu

Kontakt mig, autoriseret VVS installatør Michael Falch, allerede i dag og hør mere om, hvad jeg kan tilbyde netop dig. Det er kun et spørgsmål om hvornår vi skal i gang.

Falch VVS Teknik tilbyder VVS , Blikkenslager , Ventilation , Total entreprise, og hjælp til Rørskade.