VVS OTTERUP OG NORDFYN

Årets VVS firma i 2020

Årets VVS firma i 2020

VVS i Otterup og hele Nordfyn – ekspert med erfaring siden 2004

Vores mange års virke inden for VVS-faget gør, at vi ved, hvad vores kunder sætter pris på.

Samtidig skal vi være tilfredse, når vi afleverer en opgave. Derfor får du med os, kvalitet, punktlighed og stor faglighed. Har vi en deadline – så holder vi den! Uden at gå på kompromis med den høje faglighed i vores arbejde.

Har du brug for VVS i Otterup, Søndersø, Skamby eller et andet sted på Nordfyn? Så kommer vi også gerne ud til dig.

Hvad koster VVS arbejde?

Prisen på VVS-arbejde kommer helt an på opgavens omfang. Vores VVS-timepris er, som udgangspunkt, den samme uanset opgaven. Ved akutte opgaver uden for normal arbejdstid, vil der dog komme et udrykningstillæg.

Har du mange opgaver eller større projekter, f.eks. et nyt badeværelse, du skal have udført? Så sætter vi gerne et uforpligtende tilbud sammen til dig. Så får du en fast pris på opgaven, så du ved, hvad du skal betale. Vi kan udføre opgaven som en totalentreprise, hvor vi koordinerer alle de håndværkere, som skal benyttes på projektet. Så skal du kun tale med én person, Michael Falch, som styrer det hele.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Har du brug for en VVS-installatør i Otterup eller et andet sted på Nordfyn? Vi har døgnvagt

Er der opstået et akut problem med saniteten eller med et sprængt vandrør? Så tøv ej! Vi kommer gerne fluks ud, og hjælper dig. Også sent om aftenen. Vi er flere om opgaverne, og kan i de fleste tilfælde komme dig hurtigt til undsætning.

Skal fødderne lunes i vinterkulden? Vi etablerer gulvvarme for dig

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med gulvvarme i både større og mindre arealer, mange forskellige steder.

Har du indtænkt gulvvarmen under din planlægning af nyt badeværelse? Vi rådgiver dig gerne til den helt rigtige løsning. Det gælder også om det er i stuen, på førstesalen, i køkkenet eller noget helt fjerde.

Oplev alle fordelene ved kalkfrit vand med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark eller BWT

Hårdt vand – altså vand med et højt kalkindhold, kan være en faktor i høje udgifter til vandforbrug, varmeforbrug og udgifter til reparationer.

Problemet kan afhjælpes ved en montering og installation af et blødgøringsanlæg. Hos os er vi leveringsdygtige i blødgøringsanlæg fra BWT og Aqua Danmark. Med andre ord, anlæg af høj kvalitet.

Seriøs og erfaren blikkenslager til inddækninger, tagrender mm.

 Har du brug for en inddækning i zink? Eller flotte nye tagrender i kobber eller zink, som både er pæne og holdbare?

Som blikkenslager i Odense og på resten af Fyn samt Langeland, har vi udført mange opgaver inden for blikarbejde. Vi vælger altid de bedste materialer, og bukker selv vores materialer. Skal det eksisterende blik repareres, er vi også behjælpelige med det.

Trænger det gamle hus til energioptimering?
Kom i gang med energirenovering i samarbejde med os

Et gammelt hus behøver ikke at forblive dyrt i varmeregninger og energiforbrug. Ved at få udskiftet gamle varmeløsninger og lignende, kan du på sigt spare mange penge.

Hos Falch VVS Teknik i Odense er vi f.eks. behjælpelige med at udskifte dit gasfyr til en energivenlig luft til vand varmepumpe. Der er store fordele i at få en varmepumpe installeret – både økonomisk og miljømæssigt.

Hos Falch VVS Teknik holder vi os også hele tiden opdateret i forhold til regeringens energiudspil, så vi kan råde dig om de bedste løsninger, bedste energitilskud, og hvordan og hvornår det bedst kan betale sig for dig, som forbruger, at skifte.

Kontakt Falch VVS Teknik for hjælp i Otterup eller et andet sted på Nordfyn

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på VVS? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Hvis du giver os et kald, hører vi gerne mere om din opgave, og sætter et godt tilbud sammen til dig. Husk vi også hjælper med VVS i Søndersø og Skamby.

Vi har kunder i bl.a. Otterup, Skamby, Søndersø, Uggerslev samt resten af Nordfyn.

Vidste du? Vi udfører også VVS i Svendborg og Sydfyn samt VVS i Ringe og Faaborg Midtfyn.