VVS SVENDBORG OG SYDFYN

Årets VVS firma i 2020

Årets VVS firma i 2020

Professionel VVS i Svendborg og Sydfyn – vi har erfaring siden 2004

Søger du en stabil og dygtig samarbejdspartner til at udføre opgaver inden for VVS? Falch VVS Teknik i Odense har en lokal mand i det Sydfynske, som altid står klar til at hjælpe.

Vi har i mange år hjulpet kunder i Svendborg og resten af Sydfyn. Det var faktisk her, meget af forretningen startede tilbage i 2014. Med forældre på Tåsinge, søskende i Svendborg og oprindelse fra Ærø, har Svendborg og Sydfyn en særlig plads i hjertet for os. Der er derfor ikke langt fra, at du kontakter os, til vi står foran din dør – klar til at løse opgaven.

 

Er tiden kommet til et nyt badeværelse eller renovering af det eksisterende?

Vi hjælper dig med at få det badeværelse du drømmer om – også hvis det skal være et splinternyt badeværelse.

Står du over for mindre ændringer, afmontering af gamle elementer og montering af nye, eller diverse andre opgaver? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen

Eller ring til 60 37 55 21

Erfaren VVS-installatør til opgaver i Svendborg og omegn

Har du brug for hjælp fra en dygtig og erfaren VVS-installatør? Hos Falch VVS kan vi hjælpe med mange forskellige opgaver.
Vi er vant til at hjælpe både private, store og små erhvervsvirksomheder samt foreninger. Skal du have udført en lille opgave? Eller står du over for et større projekt? Så tøv ikke med at kontakte os.
Vi udfører stort set alle former for VVS-opgaver – uanset størrelse.

Søger du en blikkenslager? Vi udfører blikarbejde i høj kvalitet

Skal huset have nye tagrender? Skal kvistene sikres med zinkinddækninger? Eller skal de eksisterende tagrender, inddækninger, nedløbsrør og lignende repareres? Vi udfører professionelt blikarbejde til en god pris, og i høj kvalitet. Få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag.

Skal dit hjem opgraderes med smukke zink eller kobber tagrender?

Nye tagrender kan gøre underværker. Både i beskyttelsen af dit hus, men også æstetisk. Nye tagrender i zink og kobber er både praktiske og smukke, og de får endda et næsten smukkere udseende, efterhånden som årene går.

Vi benytter de bedste leverandører på markedet. Det giver dig som kunde, nye tagrender som holder i mange år fremover.

Har du brug for at få udført akut VVS arbejde? Vi er din lokale VVS-installatør i Svendborg og Sydfyn

Er du kommet hjem til et sprængt vandrør? Eller løber wc’et? De scenarier, og mange andre, har vi løst for adskillige kunder. Oftest sker disse ting uden for normal arbejdstid – men der kommer vi også og hjælper dig.

Finder du dig selv i en situation, hvor du har behov for akut VVShjælp, ringer du bare på tlf. 60 37 55 21. Vi kommer så hurtigt vi kan, og står til rådighed døgnet rundt.

Ønsker du totalentreprise til dit badeværelse? Falch VVS Teknik står gerne for kontakten og koordineringen

Uanset om du er i nybyggerprocessen, eller om du bor i et hus af ældre dato, der trænger til et helt nyt badeværelse, står vi gerne for hele processen med totalentreprise. På den måde skal du ikke selv tænke på andet, end dine ønsker til dit nye projekt, som du ønsker at få udført.

Vi hjælper dig både med koordination og rådgivning. Samtidig vil vi også foretage alle VVS-installationer, så de bliver udført i allerhøjeste standard. Vores samarbejdspartnere er nogle vi har arbejdet sammen med i mange år, så vi kan stå inde for kvaliteten af hele projektet – fra start til slut.

Vi er også leveringsdygtige i elementer til dit nye badeværelse, igennem vores samarbejdspartnere – partnere der er udvalgt på baggrund af deres produkter af særdeles god kvalitet.

Kontakt os for hjælp til VVS i Svendborg og på resten af Sydfyn

Har du spørgsmål? Har du brug for rådgivning? Ønsker du et tilbud på VVS? Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud eller vejleder dig igennem hele processen.
Ring til os på tlf. 60 37 55 21 eller send os en mail, så ser vi gerne nærmere på opgaven for dig.

Vi har kunder i Ringe, Faaborg, Svendborg og Sydfyn. Vi udfører også VVS på Langeland i bl.a. Rudkøbing samt på Tåsinge.